Expolitoral Turism

vineri, 22 august 2014

Targul de Turism "Vacanta" - Constanta

Târgul de Turism “VACANŢA” - Constanţa 2014

21 – 23 noiembrie 2014

Maritimo Shopping Center, Constanta


Profitati de oferta FIRST BOOKING (reducere la tariful de inscriere si la chiria spatiului amenajat: 15%), valabila pana la sfarsitul lunii august 2014

Informatii la tel: 0725.308583; 0241.619854; office@ccina.ro

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la a cincea ediţie a Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa 2014, desfăşurat în perioada 21 – 23 noiembrie 2014, la Maritimo Shopping Center, Constanta / Romania. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL – DELTA DUNĂRII.

Asa cum v-am obisnuit la editiile anterioare, evenimentul se lansează cu facilităţi pentru Dvs., în calitate de expozanţi, care includ tarife speciale, de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

De aceea, vă propunem să fiţi alături de noi pentru a spori atractivitatea evenimentului cu oferta diversificată şi corectă de pachete turistice pentru Crăciun 2014 şi Revelion 2015, precum şi discounturi şi Oferte Speciale pentru planificarea vacanţei în 2015, promovarea turismului de afaceri, a celui cultural, medical si de Aventura, promovarea zonelor turistice din Romania, a obiceiurilor si traditiilor populare, premii pentru tombole, etc. De asemenea, ne manifestăm deschiderea de a include orice alte acţiuni de marketing pe care le propuneţi pentru promovarea unei destinaţii de vacanţă!

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, nu ezitati sa ne contactati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu